Blog

  • Home
  • Top Clinics
  • 5 Klinik Popular Bagi Rawatan Tanam Benang Facelift Di Kuala Lumpur

5 Klinik Popular Bagi Rawatan Tanam Benang Facelift Di Kuala Lumpur

Rawatan estetik semakin menjadi popular dalam kalangan masyarakat ramai di luar sana. Hal ini kerana rawatan ini dapat memberikan hasil dalam kadar yang segera. Wajah anda juga dapat kelihatan cantik berseri tanpa mengira peningkatan usia. Salah satu rawatan yang sangat popular untuk mengekalkan kecantikan anda ialah dengan rawatan tanam benang ‘facelift’.

Rawatan ini dapat merangsang pertumbuhan kolagen-kolagen yang baru di dalam kulit kita untuk menghasilkan kulit yang berseri. Namun demikian, anda mesti keliru kerana tidak tahu klinik mana yang menawarkan rawatan seperti ini. Tidak perlu risau lagi kerana kami telah membantu anda dengan menyediakan senarai klinik terbaik di sekitar Kuala Lumpur yang menawarkan rawatan-rawatan tersebut.

image

NEXUS AESTHETIC CLINIC

80 reviews

Alamat:  LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi rawatan tanam benang ‘facelift’. Rawatan ini dapat membantu di dalam menghilangkan kedutan dan mengembalikan kecantikan wajah.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Dip Aesthetic Medicine, International License in Stem Cell Therapy, Certificate in Advanced Hormone Therapy, Advanced Injector for Male Sexual Health) adalah seorang pakar kecantikan yang terkenal dan merupakan pengasas Klinik Estetik Nexus. Perkhidmatan bukan sahaja terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan di Malaysia, malahan juga terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan antarabangsa.
  2. Dr. Preetha memperolehi ijazah pertamanya di dalam bidang Sarjana Muda Sains Genetik daripada Universiti Kebangsaan Malaysia, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan salah seorang pakar kecantikan yang terbaik di Kuala Lumpur.

Photos

Reviews

"Saya sangat gembira dengan perkhidmatan yang diterima di klinik ini. Sesi rawatan tanam benang ‘facelift’ saya telah berjalan dengan lancar dan saya sangat bersyukur."

Sarina G.

image

MEDIVIRON UOA CLINIC

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termasyhur di Kuala Lumpur bagi rawatan tanam benang ‘facelift’. Mereka mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Kebiasaannya rawatan ini merupakan antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini dan mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang terbaik diberikan kepada para pelanggan yang berkunjung.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr. Aris Mazlan merupakan lulusan daripada Akademi Perubatan Moscow (MMA), Russia di dalam bidang Perubatan (MD) dan telah melanjutkan pelajaran beliau di dalam bidang Perubatan Aesthetic. Mempunyai pelanggan-pelanggan daripada pelbagai latar belakang yang bertemu beliau untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan Fractional CO2 Laser dari seluruh pelusuk negara.
  2. Dr. Douglas memperoleh ijazah perubatannya daripada Akademi Perubatan Moscow, Rusia. Beliau telah menamatkan pelajarannya dalam bidang perubatan dengan cemerlang dan seterusnya melanjutkan pelajarannya dalam bidang Perubatan Aesthetic. Beliau mempunyai pengalaman yang luas di dalam bidang prosedur rawatan Fractional CO2 Laser.

Photos

Reviews

"Saya sering kali ke klinik ini untuk mendapatkan rawatan estetikkerana ia antara yang terbaik di Malaysia."

Treena R.

image

KLINIK DA VINCI

20 reviews

Alamat: The Boulevard Office City, 15-2, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: +60 3-2282 2698

Mengenai Klinik Da Vinci

Klinik Da Vinci merupakan sebuah klinik estetik yang terletak di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur. Klinik ini sangat terkenal dengan rawatan tanam benang ‘facelift’ yang dapat membantu ramai di luar sana dengan masalah kulit yang mereka hadapi.

Doktor di Klinik Da Vinci:

  1. Dr Tristan Tan memulakan kerjaya beliau sebagai seorang doktor perubatan sejak tahun 2006. Mempunyai minat yang mendalam di dalam bidang estetik dan meneruskan fokus kerjayanya ke arah bidang estetik. Beliau kini mempunyai 10 tahun pengalaman di dalam bidang estetik.

Photos

Reviews

"Klinik ini menawarkan rawatan tanam benang ‘facelift’ yang sangat bernas dan berkualiti. Masalah kulit saya telah menemui jalan penyelesaian."

Dorothy P.

image

KLINIK GEM

33 reviews

Alamat: 19, Jalan PJU 1/41, Dataran Prima, 47301 Petaling Jaya, Selangor

No Telefon: +603-7887 5885

Mengenai Klinik Gem

Klinik ini merupakan sebuah pusat anti penuaan ala-ala spa yang sememangnya sangat digemari ramai. Staff-staff di sini sangat berdedikasi dan sentiasa memastikan pelanggan-pelanggan mereka supaya mendapat perkhidmatan yang terbaik.

Doktor di Klinik Gem

  1. Dr Ling Ing Heong (Lenzo) (MB BCh BAO, Board Certified A.M., FKCCS, MSc GM). Beliau memperoleh ijazah dalam bidang perubatan pada tahun 2004 dari National University of Ireland dan telah menjalani latihan praktikal di sana. Sekembalinya ke Malaysia, beliau meneruskan pendidikannya di dalam bidang Pembedahan Plastik di Hospital Ipoh untuk mendapatkan pengalaman di dalam bidang estetik.

Photos

Reviews

"Ini merupakan antara klinik terbaik yang pernah saya kunjungi. Saya sangat suka akan rawatan tanam benang ‘facelift’ kerana saya sedar perubahan yang berlaku pada muka saya."

Kesha T.

image

MY BLISS

19 reviews

Alamat: Lot 1&2, Level G2 Publika,, Jalan Dutamas 1, Solaris Dutamas, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

No Telefon: +603 2300 0268

Mengenai My Bliss

Klinik ini memang sangat terkenal dengan kepakaran mereka di dalam bidang estetik. Klinik ini terletak di tengah-tengah Mont Kiara dan merupakan salah satu pilihan utama bagi mendapatkan rawatan kulit, muka, badan dan rambut. Klinik ini juga sangat terkenal dengan rawatan tanam benang ‘facelift’ mereka.

Doktor di My Bliss

  1. Dr Elson Chee Chern Shiung (MBBCh BAO, Diploma dalam bidang Dermatologi, Diploma dalam Perubatan Keluarga, Credentialed LCP (Letter of Credentialing & Privileging) merupakan pengarah urusan klinik ini. Beliau mempunyai kepakaran di dalam bidang facelifting

Photos

Reviews

"Saya sangat bersyukur kerana dapat berjumpa dengan doktor di sini untuk rawatan tanam benang ‘facelift’ saya. Mereka sangat baik dan sanggup menerangkan prosedur tersebut dengan teliti sehinggalah saya faham."

Brenda C.

Ini merupakan senarai beberapa klinik terbaik di Kuala Lumpur untuk mendapatkan rawatan tanam benang ‘facelift’. Klinik-klinik yang disenaraikan di dalam senarai ini memang terkenal sebagai klinik terbaik untuk rawatan tanam benang ‘facelift’ di Asia Selatan. Kami berharap senarai ini akan dapat membantu anda dengan lebih lanjut untuk membuat pilihan yang sesuai. Sekiranya anda merasakan senarai ini tidak lengkap atau kekurangan informasi, sila emelkan kepada kami pada alamat contact@nexus-clinic.com