Blog

5 Klinik Rawatan Hidung Mancung Terbaik Di Kuala Lumpur

Selaras dengan perkembangan teknologi yang pesat di Malaysia, kita juga sedang bergerak ke arah pemodenan dalam bidang estetik. Kini, telah muncul pelbagai jenis rawatan yang menjadi idaman ramai orang di luar sana. Antara rawatan yang kian popular ialah rawatan pemancungan hidung (Nose Augmentation) yang dilakukan oleh pakar estetik di seluruh Kuala Lumpur.

Namun demikian, anda pasti keliru akan klinik mana yang merupakan klinik yang terbaik buat anda? Jangan risau kerana kami telah pun menyediakan sebuah senarai klinik-klinik kecantikan terbaik di Kuala Lumpur.

image

NEXUS AESTHETIC CLINIC

80 reviews

Alamat:  LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus:

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi rawatan pemancungan hidung. Rawatan ini mampu menggubah saiz hidung untuk memastikan ia sesuai dengan muka anda dan kelihatan lebih cantik.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Dip Aesthetic Medicine, International License in Stem Cell Therapy, Certificate in Advanced Hormone Therapy, Advanced Injector for Male Sexual Health) adalah seorang pakar kecantikan yang terkenal dan merupakan pengasas Klinik Estetik Nexus. Perkhidmatan bukan sahaja terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan di Malaysia, malahan juga terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan antarabangsa.
  2. Dr. Preetha memperolehi ijazah pertamanya di dalam bidang Sarjana Muda Sains Genetik daripada Universiti Kebangsaan Malaysia, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan salah seorang pakar kecantikan yang terbaik di Kuala Lumpur.

Photos

Reviews

"Rawatan pemancungan hidung di klinik ini merupakan antara rawatan yang terbaik saya pernah cuba dan hasilnya sangat memuaskan."

Rani T.

image

MEDIVIRON UOA CLINIC

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA:

Klinik ini merupakan antara klinik yang termahsyur di Kuala Lumpur bagi rawatan pemancungan hidung. Ia mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Kebiasaannya ia merupakan antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini dan mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor-doktor di klinik ini mendapatkan latihan daripada luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang terbaik diberikan kepada pelanggan-pelanggan yang mendapatkan perkhidmatan.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr. Aris Mazlan merupakan lulusan daripada Akademi Perubatan Moscow (MMA), Russia di dalam bidang Perubatan (MD) dan telah melanjutkan pelajaran beliau di dalam bidang Perubatan Aesthetic. Mempunyai pelanggan-pelanggan daripada pelbagai latar belakang yang bertemu beliau untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan pemancungan hidung dari seluruh pelusuk negara.
  2. Dr. Douglas memperoleh ijazah perubatannya daripada Akademi Perubatan Moscow, Rusia. Beliau telah menamatkan pelajarannya dalam bidang perubatan dengan cemerlang dan seterusnya melanjutkan pelajarannya dalam bidang Perubatan Aesthetic. Beliau mempunyai pengalaman yang luas di dalam bidang prosedur rawatan pemancungan hidung

Photos

Reviews

"Saya mendapat rawatan pemancungan hidung saya dari klinik ini dan memang tidak dapat dinafikan ianya pilihan yang terbaik."

Faizal.

image

BELLA SKIN CARE

33 reviews

Alamat: Bangsar Village II, 2, Jalan Telawi 1, Bangsar, 59100 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: 1800-22-7111

Mengenai Bella Skin Care:

Bella Skin Care menyediakan perkhidmatan penyelesaian tidak sahaja terhad kepada masalah kulit malahan juga kepada masalah rambut serta badan. Pusat rawatan ini kini mempunyai pelbagai cawangan dari dalam serta luar negara. Sememangnya terbukti bahawa Bella Skin Care menjadi pilihan utama ramai pelanggan.

Doktor di Bella Skin Care

  1. Dr Ng Leong Toong merupakan seorang Pakar estetik di Bella Skin Care. Dr Ng mendapat ijazah perubatan beliau serta mempunyai pengalaman yang luas iaitu selama 19 tahun di dalam bidang perubatan serta estetik. Beliau juga merupakan salah seorang doktor yang menyediakan perkhidmatan rawatan pemancungan hidung di Malaysia.

Photos

Reviews

"Staf di klinik ini sangat efisien dan banyak membantu saya dalam menyelesaikan segala keraguan yang saya ada."

Erma H.

image

DA VINCI CLINIC

20 reviews

Alamat: The Boulevard Office City, 15-2, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: +60 3-2282 2698

Mengenai Klinik Da Vinci

Klinik Da Vinci merupakan sebuah klinik estetik yang terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Klinik ini sangat terkenal dengan rawatan pemancungan hidung yang dapat membantu ramai di luar sana dengan masalah yang mereka hadapi.

Doktor di Klinik Da Vinci

  1. Dr Tristan Tan memulakan kerjaya beliau sebagai seorang doktor perubatan sejak 2006. Kemudian beliau meneruskan minatnya di dalam bidang estetik dan sejak daripada itu telah menolehkan fokus kerjayanya ke arah bidang estetik. Kini, beliau mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang estetik.

Photos

Reviews

"Klinik ini menawarkan rawatan pemancungan hidung yang sangat bernas dan berkualiti. Masalah kegemukan saya telah menemui jalan penyelesaian."

Latha R.

image

KLINIK DR CHONG - PUSAT KULIT DAN LASER

19 reviews

Alamat: 37, Jalan Metro Perdana Barat 1, Taman Usahawan Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

No Telefon: +603-61793157

Mengenai Klinik Dr Chong – Pusat Kulit dan Laser

Mereka di klinik ini sangat berdedikasi dalam memberikan rawatan estetik yang ditawarkan serta sentiasa memastikan pelanggan mereka mendapat layanan yang memuaskan. Setiap individu mempunyai masalah yang berbeza dan setiap satu masalah akan dapat diselesaikan oleh para doktor di klinik ini dengan teliti dan kesabaran.

Doktor di Klinik Dr Chong – Pusat Kulit dan Laser

  1. Dr Marcus Chong merupakan doktor yang membuka klinik ini dan beliau merupakan seorang pakar dalam bidang estetik. Beliau telah menerima ijazah beliau dalam bidang perubatan dari Universiti Sains Malaysia.

Photos

Reviews

"Saya sangat suka akan hasil rawatan pemancungan hidung dari klinik ini kerana ia telah menambahkan keyakinan diri saya dan sekarang saya tidak perlu risau tentang kecacatan pada hidung saya."

Laila S.

Senarai klinik terbaik ini diharapkan dapat membantu anda untuk mengambil keputusan yang baik di dalam memilih rawatan pemancungan hidung yang ingin anda lakukan. Sekiranya anda mendapati informasi di sini tidak mencukupi atau anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan perkara di atas, anda boleh menghubungi kami di emel contact@nexus-clinic.com