Blog

  • Home
  • Uncategorized
  • 5 Klinik Terbaik Rawatan ‘Ultraformer’ untuk Kehitaman Bawah Mata di Kuala Lumpur

5 Klinik Terbaik Rawatan ‘Ultraformer’ untuk Kehitaman Bawah Mata di Kuala Lumpur

Kuala Lumpur yang merupakan ibu negara Malaysia terkenal dengan kepakaran dalam bidang estetik. Salah satu rawatan yang terbaik ialah rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata. Sejak rawatan ini dikenalkan, permintaannya semakin meningkat. Rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata ini merupakan sebuah teknik untuk membantu mereka yang mengalami kehitaman bawah mata. Rawatan ini akan dapat menyelesaikan masalah kehitaman bawah mata yang dialami dan mengembalikan kecerahan wajah. Kuala Lumpur boleh dikatakan telah menjadi tapak untuk rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata di Asia Selatan kerana telah ada banyak klinik yang menyediakan perkhidmatan tersebut. Kami telah senaraikan lima klinik terbaik untuk anda memilih.

image

KLINIK ESTETIK NEXUS

80 reviews

Alamat: LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terbaik bagi rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata. Rawatan ini mampu menghilangkan kehitaman bawah mata dan mengembalikan keceriaan wajah.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Diploma dalam Perubatan Estetik, Lesen Antarabangsa dalam ‘Stem Cell Therapy’, Sijil dalam Terapi Hormon, Injector dalam Kesihatan Seksual Lelaki) merupakan seorang pakar dalam bidang estetik dan juga beliau memperkenalkan Klinik Nexus ke mata dunia. Ramai pelanggan dari dalam dan luar negara mencari beliau bagi sebarang masalah estetik yang dihadapi. 
  2. Dr Preetha mendapat ijazah pertama beliau dalam bidang Sains dan Genetik dari Universiti Malaya, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan antara doktor yang terbaik dalam bidang estetik.

Galeri

Testimoni

"Perkhidmatan yang ditawarkan di klinik ini sememangnya sangat baik dan saya sarankan orang lain di luar sana untuk datang ke klinik ini untuk rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata. " Mehin R

image

KLINIK MEDIVIRON UOA

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termasyur di Kuala Lumpur bagi rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata. Ia mempunyai senarai pelanggan yang ramai dari seluruh negara. Selalunya antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang efektif diberikan kepada semua orang.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr Douglas mendapat ijazah perubatan beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia dan telah menamatkan pengajian beliau dengan kepujian tertinggi dalam bidang perubatan estetik.
  2. Dr Aris Mazlan telah menamatkan pengajian beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia sebagai seorang ‘Doctor of Medicine (MD)’ serta telah membuat pengajian lanjut dalam bidang perubatan estetik. Beliau mempunyai klien dari seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Saya mendapatkan rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata saya di sini dan sangat gembira dan puas dengan hasilnya. "

Lavenia K

image

KLINIK WAI

33 reviews

Alamat: A-1-40, 1st Floor, IOI Boulevard (Jalan Kenari 5, Bandar Puchong Jaya), Puchong, Selangor, 47170, Malaysia

No Telefon: +6011 170 40126

Mengenai Klinik Wai

Menyediakan rawatan yang terbaik di sekitar bandar Kuala Lumpur seiring dengan tenaga kepakaran dalam bidang estetik. Klinik ini mempunyai teknologi terbaharu yang dapat memenuhi kehendak pelanggan. Tidak terlupa kehandalan mereka dalam rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata.

Doktor di Klinik Wai

  1. Dr Sylvia Wai mendapat ijazah beliau dari Universiti Malaya. Kemudian, beliau memperoleh Diploma dalam bidang dermatologi dari Universiti Antarabangsa Singapura. Tidak terlupa juga Diploma beliau dalam bidang perubatan estetik dari Akademi Perubatan estetik Amerika.

Galeri

Testimoni

"Saya rasa klinik ini memang mempunyai rawatan yang terbaik serta harganya juga berpatutan."

Fetrah R

image

KLINIK DA VINCI

20 reviews

Alamat: The Boulevard Office City, 15-2, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: +60 3-2282 2698

Mengenai Klinik Da Vinci

Klinik Da Vinci merupakan sebuah klinik estetik yang terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Klinik ini sangat terkenal dengan rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata yang dapat membantu ramai di luar sana dengan masalah keceriaan wajah yang mereka hadapi.

Doktor di Klinik Da Vinci

  1. Dr Tristan Tan memulakan kerjaya beliau sebagai seorang doktor perubatan sejak 2006. Selepas itu, beliau mula berminat dalam bidang estetik dan kemudian menolehkan fokus kerjayanya ke arah bidang estetik untuk mendapatkan pengalaman. Sekarang, beliau mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang estetik.

Galeri 

Testimoni

"Klinik ini menawarkan rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata yang sangat bernas dan berkualiti. Masalah kulit saya telah menemui jalan penyelesaian." Syed N

image

PUSAT PAKAR KULIT DR KO

19 reviews

Alamat: 52A 2nd Floor, off Jalan Puchong, Jalan Op 1/5, Pusat Perdagangan One Puchong, Puchong, Selangor, Malaysia

No Telefon: 1800 22 3322

Mengenai Pusat Pakar Kulit Dr KO

Klinik ini dibuka pada tahun 1997 oleh Dr KO dan telah berkembang pesat sehingga sekarang. Kini, klinik ini sangat terkenal dengan kepakarannya dalam bidang dermatologi serta rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata yang ditawarkan.

Doktor di Pusat Pakar Kulit Dr KO

  1. Dr Ko Chung Beng ( Consultant Dermatologist, MBChB, MRCP, Dip S.B.Derm, AM ) merupakan doktor yang membuka klinik ini dan merupakan pemilik beberapa cawangan di seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Saya mencadangkan klinik ini kepada semua orang kerana staf di sini sangat baik hati serta sangat bersabar dalam menjawab soalan saya berkaitan dengan rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata."

Saran C

Senarai klinik di atas boleh dikatakan adalah antara klinik terbaik di Kuala Lumpur. Setiap klinik ini menawarkan rawatan ‘Ultraformer’ untuk kehitaman bawah mata yang sememangnya yang terbaik. Seperti yang diketahui ramai, Kuala Lumpur memang mempunyai doktor estetik yang mantap serta perkhidmatan yang efisien. Dengan ini, semestinya ramai yang akan berpuas hati dengan rawatan yang mereka terima. Sekiranya anda rasa kami kekurangan informasi atau anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu rawatan, sila hubungi kami di alamat emel contact@nexus-clinic.com