Blog

  • Home
  • Top Clinics
  • 5 Klinik Terbaik Untuk Rawatan Derma Filler Di Kuala Lumpur

5 Klinik Terbaik Untuk Rawatan Derma Filler Di Kuala Lumpur

Sudah terbukti bahawa kegemilangan Malaysia boleh dikaitkan dengan keharmonian kaum yang hidup aman dan damai. Tetapi tahukah anda bahawa Malaysia juga terkenal di seluruh Asia Selatan dengan kepesatan pembangunan bidang estetik? Bidang estetik di Malaysia telah mampu mengembalikan keyakinan diri ramai orang di luar sana. Kecantikan luaran serta dalaman dapat dipastikan terjamin dan wajah akan dapat kembali berseri. Antara rawatan yang dicari-cari ialah Derma Filler kerana ia mampu menghilangkan kedutan dan berfungsi sebagai sebuah agen anti-penuaan. Namun demikian, apakah klinik yang menawarkan rawatan Derma Filler ini? Jangan keliru dan jangan risau kerana kami telah menyenaraikan beberapa klinik terkenal di Malaysia yang dapat membantu anda untuk kelihatan cantik berseri.

image

KLINIK ESTETIK NEXUS

80 reviews

Alamat: LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi rawatan Derma Filler. Rawatan ini mampu memastikan kulit anda kelihatan cantik berseri dan muda selalu.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Diploma dalam Perubatan Estetik, Lesen Antarabangsa dalam ‘Stem Cell Therapy’, Sijil dalam Terapi Hormon, Injector dalam Kesihatan Seksual Lelaki) merupakan seorang pakar dalam bidang estetik dan juga beliau memperkenalkan Klinik Nexus ke mata dunia. Ramai klien dari dalam dan luar negara berebut-rebut mencari beliau bagi sebarang masalah estetik yang dihadapi.
  2. Dr Preetha mendapat ijazah pertama beliau dalam bidang Sains dan Genetik dari Universiti Malaya, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan antara doktor yang terbaik dalam bidang estetik di Kuala Lumpur.

Galeri

Testimoni

"Lokasi klinik ini memang strategik dan itulah salah satu sebab klinik ini menjadi tumpuan ramai orang di luar sana

Danny L

image

KLINIK MEDIVIRON UOA

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur
No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termahsyur di Kuala Lumpur bagi rawatan Derma Filler. Ia mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Selalunya antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang efektif diberikan kepada semua orang.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr Douglas mendapat ijazah perubatan beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia dan telah menamatkan pengajian beliau dengan kepujian tertinggi dalam bidang perubatan estetik.
  2. Dr Aris Mazlan telah menamatkan pengajian beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia sebagai seorang ‘Doctor of Medicine (MD)’ serta telah membuat pengajian lanjut dalam bidang perubatan estetik. Beliau mempunyai klien dari seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Saya mendapat tahu tentang klinik ini dari rakan sekerja saya. Memang tidak dinafikan perkhidmatan mereka memang sangat memuaskan."

Salma H

image

KLINIK DR INDER

33 reviews

Alamat: P-G-022, Centrestage, Jalan 13/1, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

No Telefon: +60 3-7932 1818

Mengenai Klinik Dr Inder

Klinik Dr Inder merupakan sebuah klinik yang menawarkan pelbagai jenis rawatan estetik bukan sahaja untuk wanita malah lelaki juga boleh mencuba. Rawatan Derma Filler merupakan rawatan yang digemari oleh kedua-dua jantina tersebut kerana dapat membantu mencapai usia yang muda.

Doktor di Klinik Dr Inder

  1. Dr Inder Kaur merupakan doktor pakar estetik yang membuka klinik ini. Beliau mendapat Diploma dalam bidang estetik dari Akademi Estetik di Amerika Syarikat serta beliau juga merupakan salah sebuah ahli di ‘International Society of Hair Restoration’. Pengalaman beliau dalam bidang estetik ini memang tiada tandingan.

Galeri

Testimoni

" Harga sangat berpatutan dan saya selalu kembali untuk mendapatkan rawatan Derma Filler saya di klinik ini. "

Hema G

image

LACO PUSAT PAKAR RAWATAN KULIT

20 reviews

Alamat: 27, Jalan Merbah 3, Bandar Puchong Jaya, 47100 Puchong, Selangor

No Telefon: +603 8079 0303

Mengenai Laco Pusat Pakar Rawatan Kulit

Klinik ini mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang estetik. Dengan menambahkan keanggunan dan kecantikan ramai orang di luar sana, keyakinan diri juga dapat dibantu dibina di klinik ini.

Galeri

Testimoni

"Saya kerap datang ke klinik ini untuk mendapatkan rawatan Derma Filler. Saya dapat rasa perubahan pada muka saya selepas menggunakan rawatan tersebut. Ianya memang efektif.

Maria H

image

KLINIK PREMIER

19 reviews

Alamat: 31, Jalan Wan Kadir 2, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur

No Telefon: +6012 662 5552

Mengenai Klinik Premier

Di sini kami mempunyai tenaga kuasa yang ramai serta doktor yang handal dalam bidang estetik. Bukan itu sahaja malah kami juga memiliki kepelbagaian dalam mesin dan produk yang dapat diberikan kepada klien kami. Kami memastikan anda sentiasa mendapatkan perkhidmatan profesional, keputusan yang efektif serta harga yang berpatutan. Salah satu rawatan yang paling dicari-cari oleh orang ialah Derma Filler.

Doktor di Klinik Premier

  1. Dr Kee Yong Seng mendapat ijazah beliau dari Universiti Sains Malaysia dalam bidang perubatan. Beliau juga mendapat tauliah LCP (Letter of Credentialing and Privileging) sebagai seorang pengamal estetik di Malaysia. Kelayakan beliau termasuklah Diploma dalam bidang perubatan dari Akademi Estetik Amerika, Diploma dalam Penjagaan Utama Dermatologi dari Institusi Dermatologi Bangkok dan Sijil Penjagaan Utama dalam bidang Dermatologi dari Akademi Pengamal Perubatan Keluarga Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Sangat puas dengan perkhidmatan yang ditawarkan di klinik ini serta staf yang berkerja di sini sangat berdedikasi untuk memastikan pelanggan puas hati"

Lina. S

Justeru itu, ianya lebih baik jika anda mengambil sedikit masa untuk meneliti senarai ini dan membuat pilihan yang baik bagi memastikan kecantikan paras rupa diri anda. Sekiranya anda rasa seperti senarai ini tidak mencukupi atau kekurangan informasi, sila emel kami di alamat contact@nexus-clinic.com