Blog

  • Home
  • Top Clinics
  • 5 Klinik Terbaik Untuk Rawatan Pembesaran Payu Dara Di Kuala Lumpur

5 Klinik Terbaik Untuk Rawatan Pembesaran Payu Dara Di Kuala Lumpur

Malaysia merupakan sebuah negara yang terkenal dengan iklim Khatulistiwa, pantai yang jernih serta rakyat berbilang kaum. Namun demikian, bukan itu sahaja yang Malaysia menawarkan kepada kita. Kuala Lumpur, yang merupakan ibu negara Malaysia terkenal dengan perkembangan dalam bidang estetik . Salah satu rawatan yang ditawarkan ialah rawatan pembesaran payu dara. Sejak rawatan ini diperkenalkan ke mata dunia, permintaannya semakin meninggi. Rawatan pembesaran payu dara merupakan sejenis rawatan untuk membantu membesarkan payu dara mengikut saiz yang diinginkan. Sekarang ini, Kuala Lumpur boleh dikatakan sudah menjadi tapak untuk rawatan pembesaran payu dara di Asia Selatan kerana terdapat banyak klinik yang menyediakan perkhidmatan ini tetapi sini kami telah senaraikan hanya lima klinik terbaik di sekitar Kuala Lumpur.

image

KLINIK ESTETIK NEXUS

80 reviews

Alamat: LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi rawatan pembesaran payu dara. Rawatan ini mampu membesarkan payu dara mengikut kehendak setiap individu

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Diploma dalam Perubatan Estetik, Lesen Antarabangsa dalam ‘Stem Cell Therapy’, Sijil dalam Terapi Hormon, Injector dalam Kesihatan Seksual Lelaki) merupakan seorang pakar dalam bidang estetik dan juga beliau memperkenalkan Klinik Nexus ke mata dunia. Ramai klien dari dalam dan luar negara mencari beliau bagi sebarang masalah estetik yang dihadapi.
  2. Dr Preetha mendapat ijazah pertama beliau dalam bidang Sains dan Genetik dari Universiti Malaya, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan antara doktor yang terbaik dalam bidang estetik yang melibatkan Botox di Kuala Lumpur.

Galeri

Testimoni

"Perkhidmatan yang ditawarkan di klinik ini sememangnya sangat baik dan saya sarankan orang lain di luar sana untuk datang ke klinik ini untuk rawatan pembesaran payu dara"

Sridivya Y

image

KLINIK MEDIVIRON UOA

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur
No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termahsyur di Kuala Lumpur bagi rawatan pembesaran payu dara. Ia mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Selalunya antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang efektif diberikan kepada semua orang.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr Douglas mendapat ijazah perubatan beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia dan telah menamatkan pengajian beliau dengan kepujian tertinggi dalam bidang perubatan estetik.
  2. Dr Aris Mazlan telah menamatkan pengajian beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia sebagai seorang ‘Doctor of Medicine (MD)’ serta telah membuat pengajian lanjut dalam bidang perubatan estetik. Beliau mempunyai klien dari seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Saya mendapatkan rawatan pembesaran payu dara saya di sini dan sangat gembira dan puas dengan hasilnya."

Jessie N

image

KLINIK PREMIER

33 reviews

Alamat: 31, Jalan Wan Kadir 2, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur

No Telefon: +6012 662 5552

Mengenai Klinik Premier

Di sini kami mempunyai tenaga kuasa yang ramai serta doktor yang handal dalam bidang estetik . Bukan itu sahaja malah kami juga memiliki kepelbagaian dalam mesin dan produk yang dapat diberikan kepada klien kami. Kami memastikan anda sentiasa mendapatkan perkhidmatan profesional, keputusan yang efektif serta harga yang berpatutan. Salah satu rawatan yang paling dicari-cari oleh orang ialah rawatan pembesaran payu dara.

Doktor di Klinik Premier

  1. Dr Kee Yong Seng mendapat ijazah beliau dari Universiti Sains Malaysia dalam bidang perubatan. Beliau juga mendapat tauliah LCP (Letter of Credentialing and Privileging) sebagai seorang pengamal aesthetik di Malaysia. Kelayakan beliau termasuklah Diploma dalam bidang perubatan dari Akademi Aesthetik Amerika, Diploma dalam Penjagaan Utama Dermatologi dari Institusi Dermatologi Bangkok dan Sijil Penjagaan Utama dalam bidang Dermatologi dari Akademi Pengamal Perubatan Keluarga Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Sangat puas dengan perkhidmatan yang ditawarkan di klinik ini serta staf yang berkerja di sini sangat berdedikasi untuk memastikan pelanggan puas hati "

Lina S.

image

PUSAT MEDIKAL BEVERLY WILSHIRE

20 reviews

Alamat:  Level 6, 8 & 9, Dijaya Plaza, No. 237 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Federal Territory, 50400, Malaysia

No Telefon: +603-2118 2888

Mengenai Pusat Medikal Beverly Wilshire

Ini merupakan penyelesaian utama untuk masalah kulit, muka, rambut dan badan. Pusat medikal ini terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur dan menyediakan perkhidmatan estetik  yang terbaik. Rawatan yang paling tinggi permintaannya ialah rawatan pembesaran payu dara.

Doktor di Pusat Medikal Beverly Wilshire

  1. Dr Jessie Lim mendapat ijazah perubatan beliau dari Universiti Putra Malaysia. Beliau kemudiannya meneruskan pembelajaran dan mendapat sijil dalam bidang estetik  dari Akademi Perubatan estetik di Amerika Syarikat.

Galeri

Testimoni

"Doktor di sini sangat peramah dan sanggup menerangkan prosedur dengan jelas supaya saya faham. Rawatan pembesaran payu dara saya berjalan lancar"

Dianne M

image

NICANOR PLASTIK DAN SURGERI KOSMETIK

19 reviews

Alamat: Merchant Square, A-1-3A, Jalan Tropicana Selatan, PJU 3, 47410 Petaling Jaya, Selangor

No Telefon: +603-7883 0989

Mengenai Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik

Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik merupakan klinik yang menawarkan perkhidmatan kosmetik khususnya yang melibatkan surgeri plastik serta perkhidmatan estetik  yang lain. Pejabat utama kami terletak di Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. Kami juga menawarkan rawatan pembesaran payu dara yang menjadi gilaan ramai orang.

Doktor di Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik

  1. Dr Heng memegang ijazah dalam bidang Sains Perubatan serta ‘Doctor of Medicine (MD)’ dari Universiti Malaya. Beliau juga mempunyai ijazah ‘Master of Medicine (MD)’ dari Universiti Antarabangsa Singapura serta mendapat ‘Fellowship of Royal College of Surgeons (FRCS) dari ‘Royal College of Surgeons’ di Edinburgh.

Galeri

Testimoni

"Perkhidmatan yang sangat baik dan efektif. Staf banyak membantu dalam menjawab soalan saya."

Nadine D

Senarai di atas merupakan antara klinik yang terkenal di sekitar bandar Kuala Lumpur bagi rawatan  pembesaran payu dara. Klinik di sini mempunyai doktor pakar estetik  yang memang handal. Jadi, anda pasti akan gembira dengan hasil rawatan yang didapati. Sekiranya anda mendapati informasi di sini tidak mencukupi atau anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai rawatan tersebut, sila hubungi kami di alamat emel contact@nexus-clinic.com