Blog

  • Home
  • Top Clinics
  • 5 Tempat Terbaik Untuk Rawatan Fractional CO2 Laser di Kuala Lumpur

5 Tempat Terbaik Untuk Rawatan Fractional CO2 Laser di Kuala Lumpur

Malaysia menyediakan pelbagai jenis rawatan dalam bidang estetik yang dapat membantu anda kelihatan cantik berseri pada setiap masa. Terdapat banyak jenis rawatan yang terkenal dalam kalangan masyarakat seperti Fractional CO2 Laser. Kami telah memudahkan kerja anda dengan menyediakan senarai klinik-klinik terbaik di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan ini. Pilihlah klinik yang paling berkenan di hati anda untuk mencubanya supaya wajah anda sentiasa kelihatan muda dan berseri.

image

NEXUS AESTHETIC CLINIC

80 reviews

Alamat:  LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, klinik ini merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi Fractional CO2 Laser. Rawatan ini dapat membantu  mengembalikan kecantikan wajah.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Dip Aesthetic Medicine, International License in Stem Cell Therapy, Certificate in Advanced Hormone Therapy, Advanced Injector for Male Sexual Health) adalah seorang pakar kecantikan yang terkenal dan merupakan pengasas Klinik Estetik Nexus. Perkhidmatan bukan sahaja terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan di Malaysia, malahan juga terkenal dalam kalangan pelanggan-pelanggan antarabangsa.
  2. Dr. Preetha memperolehi ijazah pertamanya di dalam bidang Sarjana Muda Sains Genetik daripada Universiti Kebangsaan Malaysia, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan salah seorang pakar kecantikan yang terbaik di Kuala Lumpur.

Photos

Reviews

"Saya sangat gembira dengan perkhidmatan yang diterima di klinik ini. Sesi Fractional CO2 Laser saya telah berjalan lancar dan saya sangat bersyukur."

Rahim T.

image

MEDIVIRON UOA CLINIC

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termahsyur di Kuala Lumpur bagi rawatan Fractional CO2 Laser dan mereka mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Kebiasaannya rawatan Fractional CO2 Laser merupakan antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini dan mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor mereka merupakan doktor-doktor yang telah dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang terbaik diberikan kepada semua pelanggan mereka.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr. Aris Mazlan merupakan lulusan daripada Akademi Perubatan Moscow (MMA), Russia di dalam bidang Perubatan (MD) dan telah melanjutkan pelajaran beliau di dalam bidang Perubatan Aesthetic. Mempunyai pelanggan-pelanggan daripada pelbagai latar belakang yang bertemu beliau untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan Fractional CO2 Laser dari seluruh pelusuk negara.
  2. Dr. Douglas memperoleh ijazah perubatannya daripada Akademi Perubatan Moscow, Rusia. Beliau telah menamatkan pelajarannya dalam bidang perubatan dengan cemerlang dan seterusnya melanjutkan pelajarannya dalam bidang Perubatan Aesthetic. Beliau mempunyai pengalaman yang luas di dalam bidang prosedur rawatan Fractional CO2 Laser.

Photos

Reviews

"Saya selalu ke klinik ini kerana berdekatan dengan tempat tinggal saya serta staf yang berkerja di sini semuanya baik belaka."

Tina D.

image

NICANOR PLASTIK DAN SURGERI KOSMETIK

33 reviews

Alamat: Merchant Square, A-1-3A, Jalan Tropicana Selatan, PJU 3, 47410 Petaling Jaya, Selangor

No Telefon: +603-7883 0989

Mengenai Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik

Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik merupakan klinik yang menawarkan perkhidmatan rawatan kosmetik khususnya prosedur yang melibatkan pembedahan plastik serta perkhidmatan estetik-estetik yang lain. Pejabat utamanya terletak di Petaling Jaya, Selangor dan mereka menawarkan perkhidmatan rawatan Fractional CO2 Laser yang menjadi idaman ramai.

Doktor di Nicanor Plastik dan Surgeri Kosmetik:

  1. Dr Heng memegang ijazah dalam bidang Medical Science Bachelor (B.Med.Sc) serta ‘Doctor of Medicine (MD)’ dari Universiti Malaya. Beliau juga mempunyai ijazah ‘Master of Medicine (MD)’ dari Universiti Antarabangsa Singapura serta mendapat ‘Fellowship of Royal College of Surgeons (FRCS) dari ‘Royal College of Surgeons’ di Edinburgh.

Photos

Reviews

"Perkhidmatan yang sangat baik dan efektif. Staff-staff juga banyak membantu dalam menjawab soalan-soalan saya."

Masita R.

image

KLINIK DA VINCI

20 reviews

Alamat: The Boulevard Office City, 15-2, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: +60 3-2282 2698

Mengenai Klinik Da Vinci

Klinik Da Vinci merupakan sebuah klinik estetik yang terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Klinik ini sangat terkenal dengan rawatan Fractional CO2 laser yang dapat membantu mereka yang mempunyai masalah kulit yang sedang dihadapi.

Doktor di Klinik Da Vinci:

  1. Dr Tristan Tan memulakan kerjaya beliau sebagai seorang doktor perubatan sejak tahun 2006. Mempunyai minat yang mendalam di dalam bidang estetik dan meneruskan fokus kerjayanya ke arah bidang estetik. Beliau kini mempunyai 10 tahun pengalaman di dalam bidang estetik.

Photos

Reviews

"Klinik ini menawarkan rawatan Fractional CO2 Laser yang sangat bernas dan berkualiti. Masalah kulit saya kini telah menemui jalan penyelesaian."

Karim D.

image

PUSAT PAKAR KULIT DR KO

19 reviews

Alamat: 52A 2nd Floor, off Jalan Puchong, Jalan Op 1/5, Pusat Perdagangan One Puchong, Puchong, Selangor, Malaysia

No Telefon: 1800 22 3322

Mengenai Pusat Pakar Kulit Dr KO

Klinik ini dibuka pada tahun 1997 oleh Dr KO dan kini telah mempunyai beberapa cawangan yang telah dibuka. Kini, klinik ini sangat terkenal dengan kepakarannya dalam bidang dermatologi serta rawatan Fractional CO2 Laser yang ditawarkan.

Doktor di Pusat Pakar Kulit Dr KO

  1. Dr Ko Chung Beng (Consultant Dermatologist, MBChB, MRCP, Dip S.B.Derm, AM) merupakan doktor yang memulakan klinik ini dan merupakan pemilik beberapa cawangan klinik ini di seluruh Malaysia.

Photos

Reviews

"Saya rekomenkan klinik ini kepada semua orang kerana staf di sini sangat baik hati serta sangat bersabar dalam menjawab persoalan saya berkaitan dengan rawatan Fractional CO2 Laser."

Tara S.

Kami telah membantu anda dengan menyediakan senarai klinik  terbaik di Malaysia. Sekarang terpulang kepada anda untuk melakukan pilihan yang tepat dengan memilih klinik yang anda inginkan. Sekiranya anda merasakan senarai ini tidak mencukupi atau kekurangan informasi, sila emel kami di alamat contact@nexus-clinic.com